Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@17:45:02 GMT

با این ۱۲ چیستان تصویرسازی کودکان را تقویت کنید

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۲۴۴۶

با این ۱۲ چیستان تصویرسازی کودکان را تقویت کنید

کودکان سرشار از کنجکاوی و انرژی هستند و چه خوب می‌شود اگر این دو مورد را به سمتی هدایت کنیم که برای‌شان مفید باشد.  بهتر است در ابتدا برای افزایش اعتماد به نفس کودکان از چیستان‌های راحت شروع کنید و اجازه دهید به اندازه کافی فکر کنند و لذت پیدا کردن جواب را بچشند. اگر تا به حال این بازی را با کودکان نکرده‌اید بهتر است برای اولین بار یک جایزه به عنوان پاداش در نظر بگیرید و وقتی جواب درست را داد آن‌ها را تشویق کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱۲ مورد پیشنهاد چیستان

۱. چیست آن که هر وعده غذایی در سفره است؛ اما ما آن را نمی‌خوریم؟ (جواب: بشقاب، قاشق و چنگال)

۲. وقتی در یک خانه یک طبقه، پرده‌ها زرد هستند، دیوار‌ها زرد هستند، وسایل خانه زرد هستند، حالا پله‌ها چه رنگی هستند؟ (جواب: خانه یک طبقه پله ندارد)

۳. چیست آن که می‌شود شنید؛ اما نمی‌توان دید و لمس کرد؟ (جواب: صدا)

۴. دختری از یک نردبان ۲۰ متری میفتد؛ اما سالم می‌ماند، چرا؟ (جواب: از پله اول افتاده است)

۵. چیست آن که همیشه به دنبالت می‌آید و هر کاری می‌کنی را از تو تقلید می‌کند؟ (جواب: سایه)

۶. پدربزرگ برای قدم زدن به بیرون می‌رود یک دفعه باران می‌بارد. پدر بزرگ با خود چتر نبرده است و همه لباس‌هایش خیس می‌شود به جز موهایش، چرا؟ (جواب: پدربزرگ طاس است)

۷. چیست آن که به هر چیزی مزه می‌دهد و بسیار لایه دارد؛ اما گریه تو را در می‌آورد؟ (جواب: پیاز)

۸. چیست آن که پا دارد؛ اما راه نمی‌رود؟ (جواب: میز)

۹. چیست آن که شکسته می‌شود بدون اینکه لمس شود؟ (جواب: قول)

‌۱۰. چیست آن که باید باز شود؛ اما قفل و کلید ندارد؟ (جواب: تخم مرغ)

۱۱. پدر فرهاد سه پسر دارد به نام‌های مهرداد و مهران، نام پسر سوم چیست؟ (جواب: فرهاد)

۱۲. آن چیست که تعداد زیادی دندانه دارد؛ اما هرگز گاز نمی‌گیرد؟ (جواب: برس یا شانه)

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کودکان تربیت کودک تصویرسازی کودکان پارسی خبر چیست آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 6097969

دیگر خبرها

  • صدور برگه‌ جواب تقلبی در آزمایشگاه‌ها صحت ندارد
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • (ویدئو) ژیلا صادقی جواب تمام منتقدانش را یکجا داد!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • ماجرای خواب هولناک هاشمی، ۶ ماه قبل از فوتش
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • (ویدئو) معلم عربی محمد بحرانی جواب او را داد
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی